piatok 11. októbra 2013

Vytvoriť svoju vlastnú Android aplikáciu zadarmo


Keď hovoríme o telefón potom okamžite Android príde v našej mysli, a vieme, že platformu Android rastie tempom unáhlený vo svete. Niekoľko aktualizovať telefón prichádza s platformu Android. Viac ako 500K android aplikácie pre viac ako 500 android zariadenia majú zaplavené android Marketu. Aby Android trh viac populárny aplikácia pre Android je zadarmo pre každého, si môžete stiahnuť z početné webové stránky. Milióny zadarmo aplikácie boli stiahnuté denne Android užívateľa.

Premýšľali ste, ak ste dostal šancu rozvíjať Android aplikácie podľa vášho výberu a váš záujem zdá v pohode, som naznačuje 5 jednoduché stránky, ktoré vám pomôžu vytvoriť svoj vlastný Android apps zadarmo v niekoľkých minútach.

5 Stránky vytvárať vlastné Android aplikácie zadarmo

1. Zadarmo Android App Maker

Zadarmo Android aplikácií Maker je jeden z najlepších zadarmo utilita pre vytvorenie aplikácia pre android. Tu možno podať Android aplikácie v app store v niekoľkých minút. Android aplikácií Maker sa ľahko vytvárať svoje vlastné aplikácie. Tam sú niektoré jednoduché kroky pri tvorbe v prvom rade musíte vybrať šablónu a potom pridať svoj obsah (text) podľa vášho výberu a dokonca aj obrázky. Konečne máte podať vašu iadosť o preskúmanie. Tu máte veľa voľného rozloženie/šablóny prispôsobiť a ľahko upraviť svoje Android aplikácie podľa vášho výberu.

Akonáhle vaša žiadosť dostane do užšieho výberu a akceptované potom si môžete stiahnuť z Play Store. Inak to bude len stiahnutý z vlastných stránok

2. Android 3 Apps

Android 3 Apps je iné utilitu vytvoriť aplikácia pre android pre váš Android gadgety podľa vášho výberu. Má tri jednoduché kroky, aby aplikácia pre Android. Najprv musíte vybrať aplikáciu a potom prispôsobiť obsah (text) podľa vášho výberu a dokonca aj obrázky. Konečne zdieľať. Tento stránky poskytujú veľa typov predinštalovaný kategórií, ako je E-Book Trivia hry, Foto Galéria App, App, ktorá vám umožní ľahko vytvoriť perfektné aplikácie podľa vašich požiadaviek. Android 3 aplikácie tiež poskytovať aplikácie, ako je rádio, aplikácia Music Band, Citáty a vtipy, Slider puzzle, výber hry, kvíz hry, pravdu alebo Dare, True alebo false, otázka App, Video prehrávač, foto portfólio Web, Android webová stránka builder, prázdne App šablóny, ktoré môžu byť použité. Android 3 Apps bude ľahké rozvíjať Android aplikácie podľa požiadavky.

3. Aplikácia gejzír

Apps gejzír je zadarmo poskytovateľa služieb, ktorý vám pomôže previesť vaše aplikácie a zarobiť peniaze cez to. Má viac ako 118,602,408 inštalované aplikácie, viac ako 260,193 vytvorili aplikáciu a viac ako 3,610,134,404 reklamy slúžil. Pomocou aplikácie gejzír jeden môžete vytvoriť aplikáciu v jednoduchých krokoch. Kliknite na tlačidlo vytvoriť tu môžete mať inú možnosť ako webovej stránky (zadajte adresu URL), HTML kód vytvoriť alebo vložiť HTML) a

YouTube videá, zadajte slová alebo použitie kanál URL a mnoho ďalších a potom ju distribuovať. Gejzír Apps vám zariadenia aby ad-podporované aplikácie a zarobiť peniaze cez to. Má tiež unikátne funkcie, ktoré ak rôzne prostredníctvom iného poskytovateľa, ktorý je funkcia pre zdieľanie, zdieľanie vašich aplikácií na všetky významné sociálnej siete. Podporuje HTML 5 zobrazí pop-up oznámenia ako riešiť deň alebo niektoré dôležité oznámenia užívateľom. Tak tým, že vidí všetky funkcie aplikácie gejzír môžem povedať že ponúka tvorbu, monetarizace, riadenie android app.

4. App doteraz

App ešte pomáha vytvárať aplikácie pre webové stránky. App vám pomôže ešte toconvert RSS kanály do aplikácia pre android pre Android OS. Tu máte slobodu zoznam/predať vytvoril aplikáciu na trhy alebo zarobiť peniaze prostredníctvom reklamy. Pomocou App ešte môže premeniť aplikácie webovej stránky alebo blog a podeliť s vaším priateľom kdekoľvek vo svete.

5. Andromo

Andromo vám dáva báječné platformu pre vytváranie profesionálne aplikácie pre vás. Všetky typy podnikania môžu byť podporované podiel ešte možno diskutovať o novom projekte. Veľmi málo kliknutí myšou je dosť apps a generovať peniaze prostredníctvom pridania inzerovať na tieto aplikácie. Apps môže obsahovať interaktívne Foto Galéria, blog a novinky kanály, mapy, mobilné webové stránky, YouTube videá a ešte viac. Môžete generovať peniaze predajom svoju žiadosť Play Store pomocou Andromo.

Takže tieto 5 webových stránok sú vey užitočné, ktorí sa snažia robiť niečo nové a majú tvorivosť alebo pre milovníkov Android. Budete potrebovať nejaké znalosti HTML alebo Java, ako môžete urobiť vy uplatňovania pre Android.

Dúfam, že tieto materiály na stránky na vytvoriť vaše vlastné Android aplikácie zadarmo vám pomôžu robiť svoj vlastný Android apps a zdieľať váš priateľ a celý svet & najdôležitejšie zarábaní peňazí cez Android Apps.

Keď hovoríme o telefón potom okamžite Android príde v našej mysli, a vieme, že platformu Android rastie tempom unáhlený vo svete. Niekoľko aktualizovať telefón prichádza s platformu Android. Viac ako 500K android aplikácie pre viac ako 500 android zariadenia majú zaplavené android Marketu. Aby sa Android market viac populárny Android apps sú zadarmo pre každého, si môžete stiahnuť z mnohých webových stránok. Milióny zadarmo aplikácie boli stiahnuté denne Android užívateľa.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára