štvrtok 17. októbra 2013

Mobilné App vývojári sú obrovský dopyt, hovoria pracovných portálov a na voľnej nohe stránky


Väčšina spoločností sú nedostatočné v oblasti mobilných rozvoj talentu. S dopytom po aplikácie zvyšuje rýchlosťou prestávky-krk, je trochu oddychu pre mobilné app programátorov. Tam je obrovský rozdiel, ktorý skutočne predstavuje nové príležitosti pre začínajúci programátor pustiť na kariéru Holičské.

Tu je dopyt v krištáľovo jasnú perspektívu: Apple umiestnený v regáli až $1,78 miliardy dvarok späť v app predaj zatiaľ čo v súčasnej dobe, mobilné app predaj povinní hit 4 miliardy dolárov na konci roka podľa jeho výskumu trhu firmy. Čo to znamená? Aplikácie sú vyvíjané s drastické tempo a koncepty sú vymrštenia nepredstaviteľné rýchlosťou.

"Amerika je Tech Talent Crunch" štúdia by poskytnúť ďalšie perspektívy o tom. Well-known to pracovné miesto Dice.com nedávno odhalil, že prácu príspevky pre Android vývojárov má dostal prechodil 302% v prvom štvrťroku 2012 oproti číselné údaje od prvého štvrťroka 2010 zatiaľ čo iPhone reklamných pozícií špicatý 220% v rovnakom časovom období.

Elance.com, obľúbené miesto pre freelancers hlásené tiež obrovský rast v miestach. Podľa stránky, tam sú 4500 mobilný vývojárov zamestnanosť v súčasnosti ktoré narážky na 101% cez číselné údaje hlásené v prvom štvrťroku minulého roka. Údaje tiež ukazujú že mobilný rozvoj ako Kariéra segment zdvojnásobila počet pracovných miest v minulom roku.

Takmer každá spoločnosť sa snaží stať sa "sociálny" v podnikovom svete, a aplikácie sú vyvíjané u zbesilé rýchlosti v každej domény taky. Mobilné app vývojári výhradne najímajú chrliť aplikácie súvisiace produkty a služby aj spojiť s niečí vlastné potenciálnym klientom a vývojom mobilných aplikácií.

Tam je väčší dopyt ako ponuka mobilné app vývojári vo svete dnes, podľa VP Elance.com. Hoci existuje niekoľko vývojárov, ktorí sa špecializujú na in.NET a Java development, ale tam je nedostatok skutočného vývojárov, ktorí môžu postaviť natívne aplikácie pre Apple iPhone alebo iPad, alebo dokonca pre BlackBerry.

Vývojárov a dizajnérov, ktorí sú dobre-zběhlý s príležitostí, ktoré ponúka im, sú obrovský dopyt. Schopnosť pochopiť nové využitie pravidlá a nie iba najnovšie nové znalosti programovania je to, čo oddeľuje tie naozaj talentovaný z priemerných davu mobilné app programátorov.

Podľa voľnej nohe stránky, Freelancer.com, mobilné app vývojári sú požadované množstvo spoločností. Táto stránka má obrovský zoznam zamestnávateľov, ktorí môžu najať nezávislých pre vývoj softvéru, obsah písanie, zadávanie údajov a podobne. Podľa stránky Správa o prieskume predstavovať viac ako tri milióny používateľov, on-line prácu trendy v prvom štvrťroku 2012 naznačujú drastické dopytu pre vývojárov mobilných aplikácií a očakáva rastú, pretože stále viac a viac firiem snaží ponúkať svoje služby na vývoj mobilných aplikácií.

Číslo na voľnej nohe pracovných miest k dispozícii na mieste pre Android vývojárov je takmer 26 percent, zatiaľ čo iPhone app vývojári tvorí 27 percent pracovných miest.

Zatiaľ čo podniky sa snažia znížiť náklady, on-line voľnej nohe slúžiť ako zisk ovládače a pomáhajú spoločnostiam dosiahnuť výsledky pri veľmi nízkych nákladoch. Väčšina MSP sa rozhodli pre slobodné poskytovanie služieb, vývoja mobilných aplikácií a služieb zákazníkom.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára