sobota 19. októbra 2013

Vytváranie mobilných aplikácií pre vývojárov


Či ste posledný vysokej školy grad alebo skúsený odborník, možno máte mozog a víziu byť dobré mobilné app vývojár. Budete potrebovať určité špecifické vlastnosti pre dosiahnutie úspechu, hoci.

Vysoká stáva mobilné app vývojári potrebu silnej Java, HTML a technické znalosti programovania. Tieto vývojári musia byť zakorenené v objektovo-orientovaného programovania. Mali aj dobré pochopenie dobré užívateľské rozhranie a atraktívny dizajn modelov.

Je potrebné pochopiť špecifické API hlavných mobilných platforiem vrátane iOS a Android je definitívne plus. Skúsený programátor nebude vadiť, zmena platformy počas vývoja, pretože on alebo ona by byť docela dobrý so zmenami v syntaxe.

Vyrovnať sa s nové paradigma Mobilná platforma je ťažké. Jeden musí byť vedomí toho, ako užívatelia komunikovať so svojimi zariadeniami a pohotový pri vytváraní nových funkcií alebo využitím existujúcich.

Spôsob, akým ľudia komunikovať s notebooky je iný ako spôsob, ako komunikovať s smartphone alebo mobilnému zariadeniu. Tam sú niektoré univerzity, ktorí už začali kurz osnov so zameraním na mobilných aplikácií dizajn. Dohovory vzniku kancelársky softvér potrebuje mať klesol počas vytvárania aplikácií pre mobilnú platformu. Kvapka-down menu a Nápoveda obrazovky sú k ničomu v mobilnom zariadení. Mobilné platformy sú ako Bankomat kým desktopy sú ako banky.

Tí, ktorí sú odhodlaný naučiť nových technológií a predlohy nových a efektívnych dohovorov možno úspešný tu. Jeden môže ísť späť do školy alebo zapísať na plný úväzok programy pre horúce témy ako HTML 5, OOP, Java a platformovo programovania pre iOS, Android, Blackberry a podobne.

Vývoj mobilných aplikácií sa dá naučiť tým, že robí príliš a veľa existujúcich IT profesionálov, ako tento spôsob vytvorenia mobilných aplikácií. Jeden by mal vyzdvihnúť platformu jedného výrobcu a potom na ňom pracovať.

Vývojári musia byť venovaný vo veľkej miere v mobilnom prostredí skúsenosti s obmedzeniami a nové nápady. Jeden musí byť veľmi vedomý toho, čo a ako jeden je programovanie a väčšinu aspektov možno vyvodiť cez praktické skúsenosti.

Existuje mnoho vývojárov v jazyku Java a inžinierov, ktorí opustili vlastný vývoj aplikácií pre PC a podnikli do vývoj mobilných aplikácií. Väčšina nováčikovia učia čítaním príslušné knihy a dostať hands-on prístup na vývoj mobilných aplikácií. Školenia a vystavením tvorby aplikácie vám môže pomôcť nastaviť vlastné firmy pre vývoj mobilných aplikácií.

Existujú rôzne firmy, ktorí pracujú okolo mobilné platformy a ich aplikácie a podarilo zarobiť veľa peňazí po ich app dostal slávny a boli páčil všetkým.

Neexistuje žiadny limit na celkovú príležitostí v mobile rozvoj, ale že vysiela jasný signál pre všetky tech odborníci, že pretože konkurencia je povinný pritvrdiť, treba doplniť svoje schopnosti a vytvoriť niečo, čo stojí. Posledná vec, ktorú budete chcieť v prchavých ekonomika je dostať prilepené až s zastarané talent a zručnosti.

Práca na malé, samo-obsiahnutých projektov pre vývoj mobilných aplikácií môže urobiť veľa dobrého pre nové a Rašiace vývojárov.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára