piatok 11. októbra 2013

Mobilné aplikácie rozvoj technológie a meniace sa role vývojárov

Mobilné technológie sa podarilo udržať ľudí pripojený od mnoho rokov teraz hneď od pagery nedávnej smartphony. V súčasnosti sú spoločnosti nútené dostať von z hľadiska plochy a cloud získať miesto v osobnejší priestor zákazníka prostredníctvom mobilného. Väčšina obchodníkov majú dnes predstavil miesto Mobile majú byť v hornej časti ich marketingové iniciatívy. Ľudia, ktorí pracujú a aj tech-pútavé začal tráviť väčšinu svojho času na ich smartphone.

Vzostup mobilné aplikácie sa zvýšila ziskovosť spoločností, ktorí sa podarilo vytvoriť neuveriteľne dôležité a zábavné aplikácie. Podľa prieskumu spotreby mobilné aplikácie už prekročili internet surfovanie spotreby. Podľa štatistík, USA, viac než 80 miliónov neidentifikované využitie zasadnutia sa zaznamenajú každý deň cez všetky mobilné platformy vývoj mobilnej aplikácie.

Navyše, podľa údajov súvisiace vzorce správania pre mobilné použitie užívateľov Android a iOS sú najvyššie. Údaje tiež zahrnuté niektoré zaujímavé aspekty taky:

Väčšina ľudí boli pomocou aplikácie najmä počas neskorého popoludnia a skorých večerných hodinách. Reklamy sú klikli väčšinou počas ranných hodinách podľa štúdie.

Najpopulárnejšie čas pre používateľov pre trávenie času v mobilných telefónoch sú víkendy wherein 40% času je venované pomocou a sťahovať mobilné aplikácie

iPhone a Android mobily sú väčšinou populárny a má najvyšší trhový podiel v USA, Británii a Japonsku

Mobilné aplikácie použitie bol plánovaný rast 91% v porovnaní s údajmi z minulého roka. Väčšinou pôvodných druhov prehliadačov priniesli nové vylepšenia. Nový iOS 5 prekonala Windows Phone Mango ľahko a ukážky boli tuhé.

Vývojári sa podarilo zmeniť svoj postoj primerane v meniacom scenármi pre mobilné rozvoj. Vývojári, ktorí vynikajú v vývoj aplikácií pokročila míľovými krokmi kvôli ich kompetencie a dosiahli majstrovstvo na viac ako jedno mobilné platformy. Väčšina offshore vývoj spoločnosti pre vývoj mobilných aplikácií, ktoré sa zameriavajú na vývoj softvéru sa sťahovali do mobilné app vývoj pre lukratívne vyhliadky. Navyše, väčšina mobilných aplikácií na stredu slávnych softvérových riešení a mobilné webové stránky propagovať dôležité mail a web služieb, ktoré sú populárne po celom svete.

Poskytovatelia riešení vždy cítil potrebu nástroje a technológie, ktoré môžu pomôcť im najet z aplikácie podobného charakteru súčasne na rôznych platformách. Existuje príliš veľa mobilných aplikácií platformy, ale len niektoré z nich spravidla prenocovať. Väčšina smartphone kupujúcimi sú vedomí klady a zápory každého mobilné platformy a teda len najpopulárnejšie vyhrať trhu. iOS a Android sú v hornej časti rebríka kým niekdajší líder Symbian a Blackberry firemné zvolené nasledovať vývoj mobilných aplikácií.

Väčšina spoločností, vývoj a app vývojári dokonca uchýlili k Appcelerator pre tvorbu mobilné aplikácie, ktoré môžete vyhovovala rôznych platformách. Appcelerator Titanium bolo užitočné pre vývojárov, ktorí potrebujú spoločnú platformu pre proces vývoja aplikácií a spĺňa ideálne normy pre všetky platformy.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára