utorok 15. októbra 2013

Je to proces vývoja mobilných aplikácií


Mobilné aplikácie rozvoj je ďalšia veľká vec, ktorá postihla sfére informačných technológií dnes. Mobilné telefóny majú zúžila priepasť medzi rôznymi technológiami a objavili ako all-in-one zariadenie splniť každú požiadavku výpočtovej techniky. Tech-pútavé ľudia hľadajú rôzne technické podporuje zapojiť do sveta počítačov a tu, mobilné aplikácie poskytujú rovnaké. Mobilné aplikácie rozvoj je zodpovedný, aby takéto žiadosti odstrániť používateľa závislosť na OS založené predvolené nástroje a PC alebo notebooku. Celý svet je vo vrecku teraz!

Samozrejme, celý zásluhu na mobilné aplikácie vývojári, ktorých čas programovania a vývoja procesu môžete vytvoriť skutočne funkčné a úspešné aplikácie.

Takže, čo je proces vývoja mobilných aplikácií a aké kroky zaň s?

Začíname rozvoj

Ak ste už dokončené začať projekt vývoja mobilných aplikácií, je lepšie áut odborníkov, ktorí budú organizovať a Systematizáciu plán a posúdenie rizika riadi priradený k projektu. Nie všetky mobilné aplikácie rozvoj projektov sledovať jednu stratégiu. Rôznych projektov môžu byť založené na rôzne plány a jediný vážny vývojári vedia, aký plán funguje a čo nie. Akonáhle stratégie je dokončená, ďalším krokom je na posúdenie zlučiteľnosti stratégie obchodné požiadavky.

Pripraviť plán technickej taky!

Je dobré vidieť na estetické a funkčnosť súvisiace aspekty plánu, ale nikdy nezabudnem na veci ako technológia, podpora a uskutočniteľnosti. Tu, vývojári potrebujú k pripraviť technické plán, ktorý poskytuje najlepšiu podporu teoretickej konštrukcie alebo plán. Odporúča sa, že plán-tvorcovia a vývojári by mali fungovať koordinovane plánovať mobilné aplikácie. Technický plán tiež zahŕňa výkon aplikácií bezpečnostný problém, dostupnosť zdrojov, voči chybám, technológie-stabilita, využiteľnosť, škálovateľnosť, back-end podporu a funkčnosť. Obchodnej úrovni aplikácie je založená na viacerých-integrácia technologických aspektov a v niektorých prípadoch, tretia strana systémy sú zapojené aj. Len profesionálne mobilné aplikácie vývojári hlboko pochopiť tieto veci.

Porozumenie cieľové publikum a svoje požiadavky

Je to ako by ste v budúcnosti ísť a vidieť, že je vaša žiadosť bude úspešný a ak nie, potom ale sú otázky zlyhanie? Áno, vývojári s futuristickým videnia mapa publikum príliš. Tým, vývojári môžete preskúmať potreby užívateľov, iné aplikácie pre podobné operácie a vybrať tie najlepšie vlastnosti iných aplikácií a priniesť im nový vývoj aplikácií. Ostatné veci sú - vývoj kostry a mock-up obrazovky & rozhranie a požiadať niektorí používatelia ich spätná väzba. To vám dá perfektný nápad pred skutočného vývoja.

Vývoj mobilných aplikácií

Vývoj mobilných aplikácií pôjde podľa platforma si vyberiete. Existuje samostatný vývoj a testovacie prostredie pre každú platformu akými sú vývoj Android aplikácií vyžaduje Android SDK s eclipse IDE, iPhone apps pre vývoj vyžaduje MacBook Pro s XCode IDE a BlackBerry vyžaduje BlackBerry JDE.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára